Пловдив става хип-хоп столица

Пловдив Лайф

20-06-2013, 10:52

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Rick Ross и Ciara са звездите на тридневния фестивал

Най-големият хип-хоп фестивал в България стартира днес в Международен панаир Пловдив. Събитието ще събере стотици фенове на черната музика и ще продължи до събота. Десетки хип-хоп изпълнители, диджеи и танцьори участват в програмата на “359 Hip Hop Fest 2013”. Освен шоу програмите за публиката са подготвени и много атракции.

Първата вечер на хип-хоп фестивала е посветена на лошите момчета. Тя ще бъде открита от една от най-големите звезди на гангста рапа в света - Rick Ross, който пристига директно от Маями. Мегазвездата на македонския хип-хоп – Toni Zen, ще подгрява публиката преди шоуто на Rick Ross.

Петъкът е посветен изцяло на родните звезди на хип-хопа, а в събота ще гостува R'n'B кралицата Ciara. Звездата ще представи част от парчетата от петия си албум, който излиза на 5 юли. Така публиката ще чуе в аванс новите хитове на носителката на наградата Грами.

Хип-хоп градчето, разположено в Международен панаир Пловдив, ще приема гости от 16 до 03 часа. Преди началото на концертите, които ще започват в 19 часа, ще има изпълнения на певци и танцьори любители, състезания в скейтързоната, графити уъркшоп и много други изненади, предава радио Пловдив.