Българин почина след кома в Чикаго

Крими

20-06-2013, 15:45

Снимка:

BG VOICE

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Българин взриви бар на сънародник в Испания

Съдът определил гаранция от 50 000 долара на обвинения за инцидента

Българин почина в Чикаго след като беше бутнат от автомобил, управляван от сънародник. Ивайло Иванов починал в сряда на обяд след 7-дневна кома, информира BG VOICE.

След като изпаднал в кома, състоянието на 31-годишния мъж започнало бавно да се подобрява. Въпреки това начало лекарите не даваха повече от 5% шанс Ивайло да се оправи.

Майката му трябваше да пристигне в петък преди поредната му операция.

Ивайло Иванов пострада миналия понеделник пред заведението Rog's в Шилер Парк.

Съдът определи гаранция от 50 000 долара на обвинения за инцидента Станимир Дойчев, който вече е на свобода. Той е платил 10% от сумата ($5,000). Сега вероятно ще му бъде повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост. Максималната присъда е 14 години затвор.

Според полицията Станимир се качил на своя "Лексъс", завърял гуми и блъснал паркиран "Джип Гранд Чероки". Колата отскачила и удрила Ивайло. След катастрофата Станимир се прибрал, обадил се на свой приятел, че си ляга. Около 2 часа след полунощ на вратата му почукали полицаи и4 го арестували.

Пред следователите Станимир обяснил, че загубил контрол над колата.

Преди ареста му на профила на Станимир във Facebook се появил следният статус: "Готино е да удариш колата на някого, докато е паркирана. Наистина харесвам предницата си... прее**на? Надявам се да умреш, лайнар."

Във вторник вечерта този статус бе изчезнал от профила му. От полицията вече са изпратили официално искане до компанията да получат липсващата информация, съобщава още сайтът BG VOICE, който се списва в Чикаго.

Разследващите все още не могат да си обяснят причината за инцидента.