Диян Лефтеров: Оставам в Нефтохимик, въпреки изгодните оферти

Спорт

20-06-2013, 17:08

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Buragsutre

Всичко от Автора

Футболистът дойде да изпрати съотборниците си и сподели няколко думи пред BurgasUtre

Бранителят Диян Лефтеров, който изигра силен пролетен сезон ще се подложи на артроскопия на менискуса на коляното. Халфът призна, че в последни два-три месеца е играл със силни болки в коляното, но след тренировката преди два дни, коляното е блокирало и кракът е станал неуправляем.

Вчерашният преглед при доктор Хубенов е показал сериозно увреждане, но след оперативна намеса, според специалиста нещата ще си дойдат на мястото. Операцията ще се забави с няколко дни, за да стихнат възпалителните процеси в коляното, затова Лефтеров ще бъде опериран в понеделник в столичната клиника.

Той дойде да изпрати съотборниците си и сподели няколко думи пред BurgasUtre:

-Много се ядосвам, че не мога за замина и да се подготвям със съотборниците си. Исках да съм добре и да съм готов за началото на първенството, но друго било писано. Смятам, че с фенове като нашите, отборът ще има добри дни въпреки трудностите – каза Лефтеров. Лично аз преди началото на подготовката получих няколко примамливи предложения за България и чужбина, но реших да остана, защото искам да играя за Нефтохимик в А група. Условията, които ми предложиха бяха несравними, но аз искам да опитам да играя в Бургас, а има и време за чужбина. Радвам се, че като Изпълнителен директор ще работи Костадин Джамбазов, защото смятам, че той ще се бори до последно за каузата Нефтохимик.

Сега най-важни за мен са две неща, каза още бранителят. Първото е да се възстановя успешно, а второто отборът да се стабилизира. Смятам, че и двете ще се случат – завърши оптимистично Диян Лефтеров.