Добро утро! Какво, къде, кога в Пловдив днес

Мисия Пловдив

21-06-2013, 06:15

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Живакът ще удари 32 градуса под Тепетата

Добро утро, Пловдив! Петък е! Днес времето ще е отново ослепително слънчево с лек източен вятър. В следобедните часове над планинските върхове може да се развие купеста облачност, но валежи са малко вероятни. Максималните температури ще останат високи. Очаква се в Пловдив живакът да удари 32 градуса по Целзий.

В зала 2 на Окръжния съд от 9 часа ще се разглежда делото с подсъдим Петър П. Срещу него е повдигнато обвинение, че на 18 август миналата година в село Малък Чардак умишлено е умъртвил Георги К., като убийството е извършено с особена жестокост.

Днес Международен панаир Пловдив ще бъде домакин на Общото събрание на Централноевропейския панаирен алианс  (CEFA ). На срещата на върха ще присъстват 30 ръководители на изложбени центрове от 12 държави в региона. Ще се обсъждат перспективите и предизвикателствата пред търговските изложения.

От 9.00 ч. в салона на Кукления театър под формата на спектакъл ще се проведе публична защита на дипломните работи на студентите от специалностите “АРТМЕНИДЖМЪНТ” и “PR на АРТОРГАНИЗАЦИИ” при Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство.

Вечера от 21:30 пък ще бъде премиерата на най-новия клип на рок група РЕНЕГАТ

в Клуб Приятели. "Едно сърце" е една тъжна история, разказана вдъхновено от вокала, групата, една жена и дете и режисьора Юлиан Георгиев. Създателят и вокалист на бандата пък се е подготвил да изпее наживо песента, и да почерпи феновете по питие.

Хип-хоп фестивалът в Панаира продължава. 21 юни е отредена за Бобо, Рап Нация, Ice Cream, Кристо, Goodslav, Wosh MC & Feel, Скандау, Pippo, Черния, Бате Сашо, Големия, Поднулевия, Pavell & Venci Venc', KNAS, DJ Skill, DJ Yangfetish, DJ Emotion, DJ Diamonds, breakdance формация XNRG CREW, а 100 Кила ще е хедлайнер на вечерта със специален концерт, поясняват организаторите.