Четирима без книжка се помляха на пътя

Животът

21-06-2013, 10:47

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Отнесоха крайпътно дърво и електрически стълб

Четирима неправоспособни водачи катастрофираха в областта, съобщиха от МВР. Тази нощ около 00:30 часа на пътя между асеновградските квартали Долни Воден и Горни Воден мотопед Джийли, управляван от 20-годишен младеж се обърнал извън пътя. По първоначални данни причината е движение с несъобразена скорост при навлизане в десен завой. На младежа е била оказана медицинска помощ, след което той е бил изписан за домашно лечение.

Вторият инцидент е станал вчера около 20 часа на пътя Пловдив-Карлово – на кръстовището за село Дълго поле, лек автомобил Фолксваген Голф, управляван от неправоспособно 19-годишно момче от споменатото село, се блъснал в стоманобетонен електрически стълб вдясно от пътя. На младежа е била оказана помощ е екип на ЦСМП.

Третия пътен инцидент е станал в Раковски около 02 часа в сряда. Неправоспособният П.В./ 23 г./ от същия град паднал на пътя при движение с мотопед Симсон. Младежът се отървал с леки наранявания.

В болница в Пловдив е настанен и още един неправоспособен водач, катастрофирал вчера на околовръстния път край Пловдив. Около 05:30 часа лек автомобил Рено Меган, шофиран от 53-годишен смолянчанин, при движение с несъобразена скорост се блъснал в крайпътно дърво.