Шеф на Нефтохимик: Водим разговори с потенциален инвеститор

Спорт

21-06-2013, 13:17

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Утре Джамбазов се присъединява към лагера на Нефтохимик в Казанлък, като се предвижда да разговаря с всеки от футболистите

Изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов, потвърди информацията, че ръководството води разговори с потенциален инвеститор, който е проявил сериозен интерес към отбора. Към момента разговорите са в напреднала фаза, но е твърде рано да се обявяват конкретни параметри.

- В момента заедно със собствениците на клуба преговаряме с много сериозни инвеститори за бъдещето на клуба - заяви Костадин Джамбазов по мобилния си телефон.

Мога да кажа, че за разлика от общоприетата практика в България, ние говорим за един средносрочен план за развитие на отбора. В него влизат много параметри, с чието изпълнение да се осигури не само участието на отбора в А група, а и трайното присъствие в елита. Затова разговорите продължават като навлизаме в детайлите - каза още той.  

Смятам, че до седмица ще има резултат, който всички се надяваме да е позитивен за нашия клуб. Когато това се случи, ще го обявим официално на пресконференция. Всички желаем преговорите да завършат успешно. Благодаря за големия интерес, който проявявате, но Ви моля за малко търпение, за да приключим това, което всички очакват, а то е свързано с доброто бъдеще на нашия клуб – завърши Джамбазов.

Утре той се присъединява към лагера на Нефтохимик в Казанлък, като се предвижда да остане няколко дни и да разговаря с всеки от футболистите. Той ще пътува и до Ловеч, за да изгледа на живо първата контрола на Нефтохимик, която е утре от 18 часа срещу Литекс.