И "Еврофутбол" уличи в лъжа Сидеров

Политика

21-06-2013, 14:40

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фенове на Левски готвят провокации с бомби, твърди Сидеров

От компанията изпратиха отговор на твърденията на политическия лидер

Твърдението на Волен Сидеров, че фенове на Левски подготвят провокации започна да се пропуква.

Първи реагираха от фенклуба "София Запад", които бяха посочени за подстрекатели, като техният лидер заяви, че ще съди политика за изнесената лъжа.

Официално писмо до медиите пуснаха и от "Еврофутбол", чието име бе намесено - техен пункт бил явката на провокаторите. Оказа се, че на посочения адрес не съществува подобен пункт. Ето какво съобщиха от компанията.

"Обръщаме се към вас по повод съобщението, разпространено днес от ПП "Атака" относно подготвяни "кървави сблъсъци" и твърдението в него, че цитирам "сборен пункт на т.нар. тартори на агитката на Левски Запад за кв. Люлин и Надежда се намира в кафе „Еврофутбол” на кооперативния пазар в кв. Люлин до Централна Кооперативна Банка."
    
Уверяваме ви, че "Еврофутбол" няма пункт на посоченото място.
 
Във връзка с горното "Еврофутбол" е предупредил всички свои букмейкъри да не се поддават на какъвто и да бил вид провокации, както и при съмнения за провеждани такива спрямо тях незабавно да сигнализират компанията.

"Еврофутбол" категорично възразява срещу всякакви опити да бъде въвлечено нашето име или наши букмейкъри в каквито и да било провокативни дейности!