Камбуров: Нямам претенции за капитанската лента в Локо

Спорт

21-06-2013, 20:58

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Съдя ЦСКА за 3 заплати, призна любимецът на агитката от Лаута

Новото попъление на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров коментира пред Sportline.bg завръщането си при черно-белите.

"Щастлив съм, че се завърнах в Локо, чувствам се много добре. Познавам работата на треньора Александър Станков още от престоя му в Китай. Имам доста добри впечатления от него“, заяви Камбуров пред Sportline.bg.

„Тренираме здраво, готвим се за новия сезон, от който очаквам сериозно представяне. Нямам претенции за капитанската лента, това не е от никакво значение за мен. И най-младият играч на отбора може да носи лентата, няма да има проблеми по този въпрос.

Дори Христо Златински да бе останал в Локо, пак не се знаеше дали той щеше да е капитан", допълни голмайсторът.

След това той призна, че вече е завел дело срещу ЦСКА за неизплатени заплати. Бившият футболист на "червените" има да получава три месечни възнаграждения от "Армията".

По наша информация се очаква дело срещу ЦСКА да заведе и защитникът на Локо (Сф) Джереми Родигес, също играл известно време на Лаута. Французинът също има да получава доста пари от "червените" и е решен да си ги търси по съдебен път.

"Да, вече съм завел дело срещу ЦСКА, дължат ми три заплати. Надявам се да си получа парите. Лошото е, че там не се знае ще ги има ли, няма ли да ги има повече", заяви пред Sportline.bg Камбуров.