Нефтохимик заяви официалната екипировка за А група в БФС

Спорт

22-06-2013, 14:10

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Топките, с които ще се играят мачовете в Бургас са Адидас, като голяма част от тях са подарък от бургаската фирма Мастерхаус

Отборът на Нефтохимик заяви трите официални екипа, с които ще играе в новото първенство на страната в А група. Основният екип остава същият, както досега – зелени фланелки, черни гащета и черни чорапи. Резервният екип на отбора ще бъде изцяло в бяло – бели фланелки, гащета и чорапи. Третият екип, който се изисква задължително в елита ще бъде изцяло в черно. Домакинските си мачове отборът ще играе с основния си екип, а при гостуванията ще се съобразява с първия избор на екип на домакините.

Топките, с които ще се играят мачовете в Бургас са на Адидас, като голяма част от тях са подарък от бургаската фирма Мастерхаус.

Днес отборът ще изиграе и първата си контрола в предсезонната подготовка срещу тима на Литекс.  Футболистите на нафтата направиха сутринта тонизираща тренировка на стадиона в Казанлък и следобед се отправят с клубния автобус за Ловеч. В проверката ще бъдат изпробвани няколко нови играчи, които от вчера започнаха тренировки с нафтата.

Днес по обяд към лагера се присъедини Изпълнителният директор на тима Костадин Джамбазов, който ще изгледа мача от трибуните на стадиона в Ловеч. Утре той ще присъства и на тренировките на отбора в Казанлък.

Очаквайте по-късно и подробности от първата проверка на шейховете.