Прелестната Гергана на върха в "Мис Скай Бийч" (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

22-06-2013, 16:36

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Рапърът Биг Ша лично връчи титлата на очарователната студентка с голямо сърце

След горещо предизвикателство, продължило цели четири кръга, красивата пловдивчанка Гергана Колева грабна титлата "Мис Скай Бийч". Рапърът Биг Ша, който бе част от строгото жури, лично връчи лентата и безброй подаръци на победителката. Хубавицата спечели невероятна нощ в луксозен апартамент в хотел "Лайпциг", както и много козметични продукти, процедури и ваучери за отстъпки.

В надпреварата се включиха осем талантливи и красиви нежни дами.

Претендентките минаха през четири кръга. Първият бе "Представи себе си". В него дамите сами решаваха с какви дрехи да се представят и как да изглеждат. Вторият кръг бе със забавното име "С бански или без"- най-очакваният от мъжката част в публиката. В него момичетата трябваше да демонстрират своите прелести. В трети рунд мацките представиха уникалните си умения и таланти пред журито. Вечерните облекла пък бяха запазени за последния кръг.

Още в първи тур възпитаничката на ПУ "П.Хилендарски" – Гери Колева, обра симпатиите на журито. Освен добра визия, тя не пропусна да грабне микрофона и да подкани гостите на конкурса да се включат в една благородна кауза, в която самата тя взима участие.

"Да помогнем на Васил Бомбурски в борбата с левкемията", заяви смело пловдивчанката. Това неимоверно й донесе максимален брой точки в актива и за пореден път показа, че красотата е съвместима с куп други качества.

На няколко места в заведението имаше обозначени места за дарения и всички желаещи оставиха по частица от себе си за добрата кауза. На имровизиран търг в трети кръг от конкурса бяха продадени коктейл и плодово изкушение в чиния, лично приготвени на място от участничките. Парите от продажбите отидоха директно в дарителските кутии.

Най-интересно бе в трети кръг – на талантите. В него победителката отново получи три шестици и затвърди решението на журито. Гергана показа невиждана пластика и успя да пребори певица, бели денс танцьорка и всички останали талантливи участнички. Една от най-атрактивните претендентки за титлата пък се превъплати в палава докторка и направи щателен преглед на журито.

Първа подгласничка на 22-годишната Гери стана студентката по медицина Жулиета Атанасова. Жулиета бе най-аплодираната претендентка за титлата и 100-процентова победителка на публиката.

На трето място остана бели денс танцьорката Николая Димитрова. Тя бе една от най-младите участнички. Едва 17-годишна, но взе акъла на присъстващите с невероятните си чупки в ханша.

Биг Ша бе очарован от всички пловдивчанки и най-вдиганата от него оценка бе шестица. Той не пропусна да забавлява и гостите на заведението в паузите между кръговете. Компания му правиха – Конса, Дани Моралез и Диджея на клуба. Водещ на конкурса и постоянен наставник на момичетата бе Емо от пловдивската група "Central Side".

Конкурса "Мис Скай Бийч" отново, освен куп подаръци на участничките, подари и незабравими емоции за всички присъстващи. Това винаги е била главна цел на домакините на най-морското място в Пловдив.