Коко: Не съм тарторът на черното тото

Спорт

22-06-2013, 16:40

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Събирам парите на гърците и каквото ми остане, тичам да го нося на стадиона, заяви хазартният бос

Собственикът на Локо (Пд) Коко Динев даде култово интервю за предаването на Сашо Диков по Нова телевизия. Хазартният бос за пореден път обясни какво го е накарало да се оттегли от черно-белите за около година.

Ето какво каза Динев пред Сашо Диков:

Не мога да кажа, че съм се върнал в Локо. Бях си там. Прехвърлих акциите на мой приятел, защото новият собственик трябваше само да се разпише и да ги придобие. Но той не пожела това. Мисля, че още от самото начало г-н Марешки нямаше желание да ги придобива.

Почувствах се обиден на коментарите към мен за черното тото. Защото давах доста от себе си Локомотив да е сред водещите отбори. Но си казвах, че един човек да е срещу мен – ще се откажа, няма да му преча.

Никога не съм гледал сериозно на твърденията за черно тото. Засегнах се на такива коментари, защото не е така. Оттеглих се, за да се види, че не съм тартотът на черното тото. Де факто и де юре продължавам да съм собственик на Локомотив.

Движа се с двама гардове – един шофьор и другият ми помага. Не правя нищо нередно, не преча на никой в страната, не тегля пари от българските хора, работя изключително с гърци. Събирам им парите и каквото ми остане, тичам и го нося на стадиона.

Той върна лентата назад и сподели, че за брака му с Анелия „виновен“ бил кумът му Жоро Илиев, който му заявил в прав текст: „Ако не се ожениш сега за Анелия, няма да мога да ти стана кум. Точно така каза: „няма да мога“. Не знам дали е предчувствал нещо за себе си. С него бяхме приятели още преди ВИС, още преди да стане „Жоро Илиев“. Познавахме се, харесвахме се и бяхме добри приятели“

На въпрос как ще коментира слуха, че поредната му изгора е фолк певицата Преслава, Коко отговори: „Това са поредните измишльотини. Познаваме се отдавна и ако е имало нещо между нас, е щяло да започне много отдавна, не сега“.

„Емилия отдавна ми натяква, че говоря глупости и ме предупреди, че като дойда в студиото трябва да внимавам какво говоря, да не изтърся някоя глупост“, „застрахова“ се бизнесменът.

Той подчерта, че е благодарен на половинката си, дарила го със син. „Нашите отношения продължават повече от 15 години. Преди правех забежки, но сега вече съм „закачил бутонките на закачалката“. Оттук нататък децата са ми най-важните. И „Локо“, разбира се. Емилия ми е преди всичко другарче – човек, с когото като се прибереш, можеш да си споделиш всичко“, сподели Коко Динев.