"Къртицата" донесе 112 бона на лекарка от Пловдив

Пловдив Лайф

23-06-2013, 15:52

Снимка:

karticata.tv7.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тя грабна сумата, трупана три месеца в шоуто

Д-р Албена Кючукова от Пловдив спечели 112 550 лв от КЪРТИЦАТА. Тя отговори правилно на 10 въпроса и грабна сумата, натрупана в бюджета през трите месеца на шоуто. Тя призна, че ще използва част от парите, за да пътува със семейството си.

Дъщеря ми ме запали по „Къртицата“. Бях скептична за предаването. Но тъй като там отношенията бяха поставени на друго ниво, се запалих.
Не бях ориентирана даже кой е номерът на Кирил, но дъщеря ми изпрати SMS-а, разказа по TV7 победителката след връчването на чека с голямата сума.

Осем верни отговора даде останалият на второ място Димитър Кръстев от Хасково. Със седем верни отговора на трето място се класира Марийка Дотова от Варна. Тримата зрители бяха изтеглени чрез жребий сред всички фенове, които са изпратили SMS с предположение за това кой е КЪРТИЦАТА.

На живо в предаването “Жените говорят” на Терминал 7 тримата се явиха на тест, воден от продуцента на “Къртицата на светло” Витомир Съраиванов.

Гости на Жени Калканджиева и Мая Савова бяха финалистите в КЪРТИЦАТА - Кирил Ефремов, Марина и Любо, които разказаха какво им даде и какво им взе най-мащабното риалити. Кирил Ефремов призна, че най-трудно му е било да скрие ролята си на Къртица от своята съпруга.