Волен превъртя, обяви Мария Игнатова за “к..ва”

Новините

23-06-2013, 23:08

Снимка:

faktor.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

В протестите Волен Сидеров видя образа на Иван Костов

Лидерът на Атака Волен Сидеров съвсем превъртя. След като не престана да сипе хули и обиди по политици, институции и протестиращи, сега виновни му станаха и родните звезди в шоу бизнеса, пише faktor.bg.

 

Долни и подли измекяри като тези от „Господари на ефира” се гаврят с „Атака”, изригна скандалният националист в предаването си „Студио Атака” по партийната си телевизия в неделя по обяд.

„Там има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините, Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение”, жлъчно коментира Сидеров.

Възмутен от ироничната сценка, в който Господарите припомнят на зрителите как бойни другари на Сидеров го пазят с някакъв плот от маса, когато държи пламенните си речи, когато срещу себе виждал море от агресия и злоба. 

И сега се опитват някакви проститутчици, шантонерки такива, секс – играчки, на различни мутри през годините, преминавали от ръка в ръка, да се правят на артистки и актриси, и да разиграват тези сцени като някакъв сарказъм”, обясни разгневеният лидер на „Атака”.

Фиксирал кървясал от поглед в камерите, той заяви, че зад всички тези нападки стояло лицето Магърдич Халваджиян, продуцент на предаването „Господари на ефира”. Той пък действал по поръчка на Бойко.

“Там се плаща яко, и се гаври с нещата, които стават на улицата. На него само ще му кажа, че е един изключителен измекяр – Халваджиян за Бозаджян, просто така се е продал, така си е отворил бузите, че става жалък. Има други начини – съдилища и други начини, с които ще се разправяме с всички, които се гаврят с „Атака”, безкомпромисен бе в критиките си националистът.

В протестите пък Волен Сидеров видя образа на Иван Костов, който бил техния подбудител и  вдъхновител, а на митингуващите плащал Румен Николов – Пашата, който отделял за целта по 50 000 лева на ден. Имало четири телевизии, които манипулирали общественото мнение около митингите, и това били „продажните” БНТ, Би Ти Ви, Нова тв и Канал 3.