Бунт в ГЕРБ срещу Цветанов и Фидосова

Най-доброто от печата

24-06-2013, 06:16

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Двамата мачкали наред хората по региони

Бунт назрява в ГЕРБ срещу ръководството на партията. Искра Фидосова и Цветан Цветанов мачкат хората по региони. Това обявиха ексдепутатите от ГЕРБ Иван Петров и Павел Димитров пред Нова телевизия. Заради това преди ден се е провела първата сбирка на недолни бивши и настоящи членове. Те настояват за среща с лидера им Бойко Борисов, за да проведат сериозни разговори относно порблемите и машинациите в партията. Петров уточни, че сериозно недоволство към ръководството на ГЕРБ има и от страна на предишни министри.

„Това, което правим, не е скрито. Сред нас има и бивши министри”, подчерта Петров. „Фидосова и Цветанов не работят в полза на ГЕРБ”, допълни Димитров. Той изтъкна, че изборите не са победа за партията, тъй като тя е загубила 600 000 гласа.

„Начинът, по който бяха направени промените в структурите, не беше прозрачен. Фидосова и Цветанов мачкат“, отсече Димитров. Той уточни, че е бил сменен като лидер на ГЕРБ във Варна от Цветнов след конфликт с Фидосова. „Тя имаше лични интереси във Варна в лицето на Емил Радев“, обясни той. Димитров разказа, че е имал и сблъсък с Цветанов, тъй като се е противопоставил на бившия министър за разместване в листата на ГЕРБ през 2011 г.

Бившият депутат каза още, че Борисов не е уважил поканата за среща на недоволните членове на партията. Той уточни, че вместо това експремиерът ги е привикал в централата един по един. "Борисов каза, че е допуснал грешка, че е оставил Цветанов и Фидосова да управляват. Каза, че ще има разговори за това. Обеща да дойде във Варна, но не дойде", допълни Димитров.