Очила с диоптри и комбайн на търг при данъчните

Мисия Пловдив

24-06-2013, 13:20

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Разнообразие от активи предлага за продан дирекцията на НАП в Пловдив. Става дума за имоти и вещи, с които досегашните им собственици се разделят заради големи задължения към бюджета – данъчни и осигурителни, както и за контрабандни, които са отнети в полза на държавата.

Днес например започват огледите на няколко групи стоки, конфискувани на граничен пункт Капитан Андреево. Сред тях са спортни панталони и мъжки блузи, имитиращи известни марки дрехи, както и различни видове очила с диоптър. Всички са съвсем нови и са били предназначени за продан в България. В момента се съхраняват в митническо управление Свиленград, където до сряда могат да се правят огледи от желаещите да купуват. Самият търг ще се проведе на 3 юли в Пловдив.

Също за началото на следващия месец е насрочен търг на специализирана селскостопанска техника – комбайн с адаптери за царевица и пшеница, редосеялка, семечистачна машина и трактор. Машините се намират в село Дълго поле и огледите им стартират тази сряда.

До края на месец юли ще се проведат още търг на магазин в София с площ почти 100 кв.метра, машини за шевната промишленост и няколко товарни автомобила.

Подробностите за всеки търг се публикуват в електронната страницата на НАП на интернет адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби“.