Люлин 10 и село Чепинци остават без вода на 26 юни

Мисия София

24-06-2013, 16:51

Снимка:

"Софийска вода"

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Крайни квартали на София остават без вода днес

"Левски" и "Аспарухово" остават без вода

"Софийска вода" ще извършва ремонти в районите

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 26 юни, съобщиха от дружеството.

Заради изместване на сградно водопроводно отклонение в жк. "Люлин" 10, се налага спиране на водата от 11:00 до 18:00 часа. То ще засегне живеещи в района на: бл. 985, бл. 123 вх. Д и вх. Г; ул. "Луи Пастьор" №5 и №7, ул. "Търново” №23А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. "Търново" и ул. "Луи Пастьор” пред бл. 123 в квартала.
Заради пресвързване на два улични водопровода и монтаж на два спирателни крана на ул. "Зора” село Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа. То се отнася за живеещите в района между ул. "Хан Аспарух”, ул. "Стара планина”, ул. "Училищна”, ул. "Реката”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на ул. "Зора" ъгъла с ул. "Генади Никифоров”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтите ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.