Време е за беройски фен карти

Спорт

24-06-2013, 16:35

Снимка:

beroe.bg

Автор:

Мария Стефанова

Всичко от Автора

Всеки, който си е направил фен карта миналата година, може да я поднови, а тези, които нямат-срещу заявление и внесена такса, ще я получат

От  20 юни 2013г., във фен магазина на “Берое” на стадион “Берое”, стартира продажбата на членските карти за СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” за предстоящия сезон. През тази година картите ще се продават само преди началото на сезона и ще дават повече привилегии за членовете им. Цената на картата е 12 лв. За тези, които досега не са били членове на “Национален фенклуб Берое” има допълнителна 2 лв. встъпителна такса. Срокът на валидност на картите е една година-информира Ивайло Петров-служител във фен магазина на зелено-белите. За четирите дни от началото на регистрацията на нови членове и презаверяването на дългогодишните, допълва той - желание за нова карта са изявили над 30 души.
До 1 юли 2013 г. (включително) ще бъдат пазени номерата на картите, които членовете на НФК имаха досега. След тази дата всички останали номера ще бъдат пуснати в свободна продажба.
От сайта www.beroe.bg информират, че членството в “НФК Берое” освен, че подпомага хореографията и подкрепата на феновете, дава още следните привилегии: 15 лв. отстъпка от цената на сезонните абонаментни карти за мачовете на стадион Берое;процентна отстъпка пи закупуване на фен артикули от фен магазина на Берое; процентна отстъпка при организираните пътувания за мачовете, а за напред ръководството на “Национален фенклуб Берое” води преговори за допълнителни преференции, които да получават феновете.