Сираков: Не сме за Европа, ако се плашим от такива отбори!

Спорт

24-06-2013, 18:01

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Нямам представа за какви съперници става дума, нашите хора проучват, призна спортно-техническият директор на Левски

Не сме за Европа, ако се плашим от такива отбори! Това заяви спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков, след като научи съперниците за първия и втория квалификационен кръг в Лига Европа, пише Sportline.bg.

Най-напред "сините" ще се изправят срещу казахите от Иртиш (Павлодар). В първия мач на 4-и юли са домакини на "Георги Аспарухов", а гостуват за реванша на 11-и. Ако прескочат това препятствие, левскарите ще играят с босненците от Широки брег. "Сините" отново почват като домакини на 18-и юли, а в реванша на 25-и юли са гости.

"Разбира се, мисля че в първия кръг можеше да имаме и по-лек противник, а и да не се налага да пътуваме толкова много, коментира Сираков пред "Дарик". - Жребият е факт и единственото, което ни остава е да се подготвим. По принцип контролните срещи нямат нищо общо с официалните мачове. Отборът, който в момента е в състезателен цикъл има известно предимство. Ние ако се съобразяваме или страхуваме от такива противници, мястото ни не е в Европа. Нашите хора проучват противника, нямам представа за какво става дума. Единствената задача пред нашия отбор е да продължим напред. Не мисля, че Левски може да има комплекс от това, че е отпаднал рано предните две години. Аз съм убеден, че това сега няма да стане. Надявам се да е така".