Ганчев предал Стоичков и ЦСКА

Спорт

25-06-2013, 12:00

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Цялата шумотевица била прах в очите, Гришата изобщо не искал "червените"

Благодателят на Литекс Гриша Ганчев е загърбил новия собственик на ЦСКА Христо Стоичков, пише "Меридиан мач". В неделя, когато бе съдбовният ден за евентуалното участие в Лига Европа, Камата е опитал да се свърже многократно с Ганчев, но без успех. Новият собственик на ЦСКА е искал да разбере последното решение за Европа на Ганчев.

Стоичков е имал уверението на бизнесмена още преди месец, че ще получи финансова помощ за издръжката на "червените", но явно вече ситуацията е различна. Обажданията към Гришата са останали без отговор и това е предизвикало сериозен катаклизъм в плановете на Стоичков.  Евентуалното участие на ЦСКА в Лига Европа щеше да донесе още след първия кръг 80 000 евро в касата, което е напълно достатъчно за организация на мачовете.
Въпреки това „червените" за пореден не направиха абсолютно нищо по въпроса, а се оставиха на произвола на съдбата. Камата явно вече усеща, че е бил сериозно подведен от Гриша Ганчев и се чуди какво да прави. Многократно се прокарваха слухове, че всички преговори са само за пред широката публика. Всъщност Ганчев въобще не е имал намерение да купи ЦСКА. Стоичков търси всевъзможни начини да върне ценните книжа от прословутата вече червена папка обратно на Димитър Борисов и Иво Иванов. Ицо е потърсил юридическа помощ, осъзнавайки, че е сбъркал като се е доверил на "Титан".

Още спортни новини тук