Лили Иванова лапна по Васко Василев

Пловдив Лайф

25-06-2013, 14:03

Снимка:

hotarena.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Примата се държала като влюбена ученичка

Лили Иванова и Васко Василев стават все по-близки в последно време. Естрадната прима изглежда е хлътнала до уши по цигуларя, тъй като го последва даже и в Испания, пише HotArena.net.

От пролетта насам тя се държала като влюбена ученичка и непрекъснато преследвала музиканта, с когото в последната година станаха първи приятели. Певицата е стигнала до там, че преди дни отлетяла за Испания, само и само да прекара 2 дни с Васко. Двамата се чули по телефона, а щом разбрала къде е цигуларят певицата веднага отпътувала при него.

Тя никак не обича да лети и се подготвя сериозно преди всяко пътуване. Този път шашна всички, като заяви, че трябва да се приготви за заминаване още на следващия ден. Едва успяхме да й резервираме полет и хотел във Валенсия, разкриват от екипа на певицата.

Лили заминала за 2 дни, само и само да прекара малко време с Василев. Музикантът трябвало да заснеме клип там, а малко преди срещата им примата настояла да й организират шопинг тур в Барселона.

Искаше да му купи някакъв подарък и беше в паника как да го изненада. Досущ като влюбена ученичка, издават от антуража й.

Докъде ще стигне флиртът на Лили с Васко Василев обаче никой не се наема да прогнозира. Цигуларят преди години имаше връзка с двойно по-възрастна от него жена, но пък примата направо може да му е баба, пише Всеки ден.