Цветанов очаква манипулации на вота в неделя

Мисия Варна

25-06-2013, 18:54

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Варна има нужда от успешен млад професионалист като Иван Портних

"Наблюдавайки стила на работа на БСП, ДПС и "Атака", очаквам всичко в деня на избор на кмет на Варна. Нека си спомним какво стана на парламентарните избори, когато денят за размисъл бе опорочен. Убеден съм обаче, че варненци няма да се вържат на подобни манипулации”. Това заяви Цветан Цветанов по време на посещение във Варна. Заедно с кандидата за кмет на града Иван Портних, издигнат от ГЕРБ, той огледа терен за бъдеща спортна площадка в район "Младост". На срещата с хората от района присъстваха и варненските депутати от ГЕРБ Лиляна Павлова, Емил Радев, Павел Христов, Николай Апостолов, Красимира Анастасова.

Варна има нужда от успешен млад професионалист като Иван Портних. Той е човекът, който има уменията и възможностите да пише и защитава проекти и да привлича финансиране за града  от европейските фондове, каза Цветанов.

Попитан как ще коментира изявленията на бившия областен координато на партията във Варна Павел Димитров Цветан Цветанов заяви: "Не съм се срещнал с него, смятам, че вероятно под някаква форма Павел се е почувствал засегнат, че бе сменен като областен лидер. Но всичко, което се е случвало, е било  със санкцията на лидера на ГЕРБ. А всяко решение, което сме вземали, е било в интерес на партията".

Цветан Цветанов допълни, че не смята, че бъдещ нов проект на недоволните, има бъдеще. "ГЕРБ е една партия, трябва да работим за нея. Тези, които искат да работят по друг начин – нека го направят, тяхно право е", заяви той.

Попитан дали вече е със свален имунитет, Цветан Цветанов каза, че предстои да подпише заявление веднага, след като се прибере в София. "Не се чувствам виновен по никое от обвиненията, които са ми повдигнати", допълни той.

"Надявам се правителството на Орешарски да се съобрази с волята на хората, защото при този дефицит на одобрение, е обречено на неуспех". Така Цветанов коментира протестите.  Според него е важно предсрочните парламентарни избори да бъдат проведени възможно най-скоро, за да може държавата да бъде стабилизирана.