Черноморец загуби минимално от Черно море

Спорт

25-06-2013, 20:57

Снимка:

Пресслужба Черноморец Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Следващата контрола на акулите е на 28-ми юни /петък/ срещу тима на ЦСКА

Отборът на „Черноморец-Бургас“ загуби с 1:0 от „Черно море“ Варна в своята трета контролна среща. Мачът се игра пред около 150 зрители, на стадиона в Ракитово.

Единственото попадение в двубоя падна в 7-та минута от дузпа. Точен за моряците бе капитанът Георги Илиев. Опасни положения за „акулите“ създадоха Маркиньос, Петър Атанасов и Яни Пехливанов. В средата на полувремето главният съдия можеше да отсъди дузпа за „Черноморец“ за игра с ръка в наказателното поле на моряците.

През втората част момчетата на Димитър Димитров отстъпиха донякъде владеенето на топката на своя противник и го допуснаха по-близо до своята врата. На няколко пъти Ник Дашев се намеси добре и предотврати опасни положения на отбора на Черно море. Все пак последните 15 минути „акулите“ отново упражниха натиск, но липсата на концентрация в завършващата фаза ги лиши от възможността за отбелязване на гол.

Следващата контрола на бургазлии е на 28-ми юни /петък/ срещу тима на ЦСКА. Срещата ще се играе на стадион „Българска армия“.