Добро утро в сряда! Млада жена се излекува по чудо

Мисия Пловдив

26-06-2013, 06:35

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, кога, какво в Пловдив днес

Хубава сряда, Пловдив. Днес ни очаква един прохладен ден с облаци и дори слаб дъжд. Температурите в града ще са между 17 и 29 градуса.

Добре е да знаете – до края на работния ден ще бъдат обявени резултатите от първото класиране на учениците, които кандидатстват след завършен 7 клас. Резултатите ще може да се проверяват на сайта на МОН - адрес: http://7klas.mon.bg.

Днес отбелязваме Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотици. По този повод се организира шахматен турнир за деца и възрастни, организиран Общинския Съвет по Наркотични Вещества и Превантивно - Информационен Център. Началото е в 9, 00 часа в Цар-Симеоновата градина /градинката на шахматиста/, ще продължи до 13, 00часа. Надпревара се организира със съдействието на Шахматен Клуб "Локомотив" – Пловдив и Военен клуб – Пловдив.

Вечерта младите хора ще кажат "Не на дрогата" от сцената в Цар-Симеоновата градина. Концертът на доброволци от младежки организации и млади таланти от гр. Пловдив започва в 19, 00 часа.

В 10 часа в залата на РЗИ - Пловдив започва регулярната пресконференция между РЗИ, РЗОК – Пловдив и РК на БЛС – Пловдив.

И още една лекарска тема – днес млада жена ще разкаже за едно истинско чудо. Под грижите на д-р Янаки Янакиев 26-годишната Гергана Апостолова, страдаща от детска церебрална парализа, успя да проходи и проговори. Срещата е от 12, 30 часа в ресторанта на партера на МБАЛ "Медлайн".

В 18, 30 часа от сградата на общината тръгва поредният протест срещу провителството на Пламен Орешарски и назначението на Венцислав Каймаканов за областен управител на Пловдив.