Избрани Новини
Бира, вино и шоколад ще се леят в Добрич
Топ готвач и сомелиер от Белгия учат студенти в Международната кулинарна академия в Добрич и София
Топ готвач и сомелиер от училището по хотелиерство и туризъм "Тер Дайнен" в Белгия учат студенти в Международната
кулинарна академия в Добрич на тънкости в съчетаването на белгийската бира с изискани ястия, съобщават от учебното
заведение.
Преподавателите Дриест Клоет и Барт де Вишер ще предадат своя опит и в приготвянето на белгийски шоколад и в подбора на колекция вина. Професионалистите ще демонстрират умения на 26 юни в учебния ресторант на академията в София, а на следващия ден и в базата в Добрич.
Училището по хотелиерство и туризъм "Тер Дайнен", което има повече от 60-годишна история в утвърждаването на комплексния подход в гостоприемството, споделя знания и ресурси с Международната кулинарна академия от създаването й през 2007 година.
Академията обучава студенти в двугодишна програма по кулинарни изкуства на английски език
Топ Новини