Бира, вино и шоколад ще се леят в Добрич

Мисия Добрич

26-06-2013, 07:20

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Топ готвач и сомелиер от Белгия учат студенти в Международната кулинарна академия в Добрич и София

Топ готвач и сомелиер от училището по хотелиерство и туризъм "Тер Дайнен" в Белгия учат студенти в Международната
кулинарна академия в Добрич на тънкости в съчетаването на белгийската бира с изискани ястия, съобщават от учебното
заведение.
Преподавателите Дриест Клоет и Барт де Вишер ще предадат своя опит и в приготвянето на белгийски шоколад и в подбора на колекция вина. Професионалистите ще демонстрират умения на 26 юни в учебния ресторант на академията в София, а на следващия ден и в базата в Добрич.
Училището по хотелиерство и туризъм "Тер Дайнен", което има повече от 60-годишна история в утвърждаването на комплексния  подход в гостоприемството, споделя знания и ресурси с  Международната кулинарна академия от създаването й през 2007  година.
Академията обучава студенти в двугодишна програма по кулинарни изкуства на английски език