Джибрил Сисе играе мач и прави шоу в Бургас

Спорт

26-06-2013, 16:07

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Френският футболист е Европейски клубен шамион с Ливърпул, играл е за Оксер, Марсилия, Съндърланд, Лацио

Френският футболист Джибрил Сисе ще бъде в Бургас на 28 юни, за да се включи в "Отбора на сърцето", в който ще участват български артисти и музиканти като Лео, Спенс, Орлин Павлов.  

Срещу него ще се изправи отбора на “Плаж Бургас”, който ще  отговори с футболните звезди Радостин Кишишев, Стойко Сакалиев и Златко Янков.

Двубоят ще се проведе на спортен комплекс Каменица Арена от 20 часа и ще е с благотворителна цел, като всички средства ще се предоставят на „Фондацията на Бербатов“. Очаква се да присъства и Димитър Бербатов.

Както burgasutre вече съобщи невероятното шоу е част от турнето на  Джибрил Сисе в България. За 3 дни той ще участва във футболно и музикално предизвикатеслтво и ще се срещне с хиляди футболни и музикални фенове.

На 29 юни (събота), той ще се изяви и в амплоато си на DJ на най-горещия крайбрежен спот – бар Vista Mare, в местността Отманли, на 10 км от Бургас.

Джибрил Сисе, лондонският DJ Kyu и българската звезда DJ Дончо ще взривят музикалната сцена и ще направят най-горещото плажно парти за 2013.

Джибрил Сисе е Европейски клубен шамион на Ливърпул, играл е за Оксер, Марсилия, Съндърланд, Лацио и други. Отбелязал е над 200 гола в официални мачове.

През миналата година Джибрил успява да съчетае участие в Английската Висша Лига с DJ участия в европейски нощни клубове.

Неговите голове се редуват с музикални сетове от пултовете на едни от най-известните музикални клубове и частни партита в Лондон, Маями, Сен Тропе, Париж и Атина, а сега и в България.