Грешките в любовта

Животът

26-06-2013, 17:31

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Най-честите ни "гафове"

Когато се появи някой, който да развълнува сърцето и да обърка мислите ни, казват, че любовта е дошла. Вълшебна, вдъхновяваща, даваща и ограбваща.

Любовта, както всичко останало, се нуждае от грижи, разбиране, защото често допускаме грешки, благодарение на които я губим. Тя е неизчерпаема, затова често е и трудна за разгадаване.

Любовта винаги има с какво да ни изненада. За да й се радваме винаги и да я държим близо до себе си, не трябва да допускаме следните грешки.

Не разбираме как любовта работи

Сърцето е пленено, мислите се реят, действаме импулсивно, без да разбираме какво се случва между нас и човека отсреща. Хабим твърде много енергия и време в тази обърканост. Този цикъл се повтаря всеки път, щом Купидон се е намесил.

Ние сме част от това, което ни се случва. С всичките радости и тъги. Отношенията с половинката трябва да бъдат изследвани. Научете неговите навици, мечти, желания. Така работи любовта. Тя е детайлна, търси яснотата във връзката.

Не търсим любовта в себе си

Когато сме били дълго време самотни, ние сме потиснали желанието да се обвържем отново. Заменяме любовта с работа, срещи с приятели, ново хоби. Спирайки я на подсъзнателно ниво, няма как да привлечем някой, с когото да споделим трепети и страсти. Преоткрийте я, тя е някъде във вас. Обичайте отвътре навън.

Не вярваме, че даването на любов увеличава нейното количество

Страхуваме се да дадем любов, защото мислим, че ще останем неразбрани. Не вярваме истински в нейната сила. Всеки път, когато се откажем от нея, ние я губим. Но дадем ли, тя се връща в повече при нас.

Може да не е веднага, но в определен момент ще се върне

Има специалисти, които провеждат интересни коучинг срещи. Едните са насочени към успеха, благосъстоянието, успешната комуникация и други.

Когато говорим за любов ние избираме онези тренинги, които ни помагат да се свържем с нея, да я преоткрием в себе си и да я подаряваме. Тези срещи са полезни, ако се чувствате объркани, потиснати или просто искате да поговорите за любовта.

Източник: az-jenata.com