Вижте най-малкото денди

Добрич Лайф

26-06-2013, 22:46

Снимка:

bgdnes.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Синчетата на Бекъм нямат стила на баща си

Никому неизвестен манекен на 5 г. разби представите на куп знаменитости за това как трябва да изглежда един елегантен мъж, пише bgdnes.bg.
С фотосите си на елитен модел изключително симпатичният Алонсо Матео от Лагуна Бийч, щата Калифорния, удари в земята прехвалените глезльовци на Брад Пит и Анджелина Джоли, на Дейвид и Виктория Бекъм и на Том Круз и Кейти Холмс.
Момчето, което е от скромно и не особено заможно семейство, нагледно демонстрира на богаташчетата какво означава да имаш стил за висшата мода и че не всичко е в парите. За по-малко от седмица Матео стана истинска звезда в нета, а почитателите му в социалната мрежа Инстаграм вече надвишават 3000 души.
Малкият е син на журналистка в модни списания, известни предимно отвъд океана. Луиза Фернандо Еспиноса е вдъхновител на удивителните фотосесии на сина си, на които Алонсо се кипри в парцалки на „Гучи“, „Диор“, „Долче и Габана“, „Стела Макартни“ и „Марк Джейкъбс“. Въпреки че снимките са аматьорски и са правени с обикновен телефон, и за лаиците е ясно, че момчето наистина може да претендира за най-елегантния мъж в неговата възраст.
"Алонсо сам избира дрехите си, когато ходим по моловете. Въобще не е вярно твърдението, че аз съм тази, която го насочва в търсенето", категорична е майката Луиза. "Вкусът му е много изискан и няма нужда да му суфлирам. Аз само плащам сметките", допълва тя.