ж.к. "Изток" остава без вода днес

Мисия София

27-06-2013, 08:30

Снимка:

"Софийска вода"

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Налага се спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. "Изток", съобщиха от дружеството. Причината е подмяна на пет спирателни крана.

От 10:00 до 19:00 часа водоподаването ще бъде спряно за живеещи в района на: ул. "Тодор Стоянов" по ул. "Антон Павлович Чехов" от ул. "Тодор Стоянов" до ул. "Люлякова градина" по ул. "Еужен Поатие" от ул. "Самоков" до ул."Тодор Стоянов".  

При продължителност на строително-ремонтните дейности "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. "Антон Павлович Чехов"№58.

Ремонтът ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация на телефон 0700 12121 begin_of_the_skype_highlightingБЕЗПЛАТНО end_of_the_skype_highl. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) пък дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.