14 дни по улиците има терористи, видя Сидеров

Политика

27-06-2013, 10:18

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Готви се преврат срещу държавността, смята лидерът на Атака

Волен Сидеров влезе днес в Народното събрание и осигури кворум, с който депутатите възстановиха работата си. Той обясни, че вчера депутатите от парламентарната група не са присъствали, тъй като не била осигурена сигурност. И припомни, че вчера народни представители са били замеряни с твърди предмети и бил застрашен техния живот.

Лидерът на партията взе думата и прочете декларация, в която твърди, че се готви преврат срещу държавността.

"Основни държавни медии - БНТ, Нова тв, bTV и особено Канал 3, работят в помощ на превратаджиите. Те помагат на партии, които не влязоха в Народното събрание и на ГЕРБ, които загубиха властта и работят по чужда поръчка. Застрашени от евентуалните мерки на новото правителство срещу монополите, тези компании хвърлят милиони, за да продължат колониалното загробване на България. Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер и то след 22.00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Поведението на МВР е неадекватно. Вчера група от 100 - 200 души хулиганстваше, но никой от тях не беше проверен за документ за самоличност. Категорично отхвърляме агресията и насилието. Появи се нова политическа партия, на видна наша гимнастичка, спонсорирана от "Дънди". Имаме пряко доказателство, че чужди монополи спонсорират българския политически живот. Настояваме МВР да влезе във функциите си", заяви от трибуната Сидеров.

Президентът нарече "симпатични" тези протести. "Атака" настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи, за прекратяване на контрабандата, наркотрафика, покровителствани от ГЕРБ. Настояваме за търсене на отговорност от тези, които ограбваха българската нация, завърши Сидеров.