Дават 200 бона на Стоичков за "ВИП Брадър"

Животът

27-06-2013, 18:51

Снимка:

www.novini.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Камата е най-желаният участник

Тази есен за пети път стартира риалити предаването "ВИП Брадър", което ще продължи точно два месеца. Скандалите между Къци Вапцаров, Багата и Фънки преди година докараха рекорден рейтинг на Нова телевизия. Хората на Нико Тупарев вече тръгнаха на лов за още по-скандални участници, които да разкрият пиперливи истории от личния си живот.

Заради цветистия си език и буйно поведение Камата е най-желаният участник в предаването, пише "България днес". Продуцентите са готови да броят поне 200 хил. лева на бившия футболист, за да прекрачи прага на къщата в Нови хан.

"Ще съберем на едно място напълно различни характери. Ще има и политици, и актьори, и спортисти. В момента се водят преговори с потенциалните участници. За конкретни имена е рано да се говори, но ще са най-актуалните родни звезди", заканват се от компанията на Нико Тупарев "Олд скул".

Със сигурност в предаването ще има и много известен политик. Кой е той обаче, зависи как ще се развият събитията в България в следващите няколко седмици. Един от най-известните политици на прехода Жан Виденов, може да дели покрив с Камата, ако приемат поканата.