Forbes оцени таланта на Криста

БГ Музика

28-06-2013, 10:54

Снимка:

Стерео стая

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата в селекция сред 30-те таланта под 30 години

Криста попадна сред 30-те таланта под 30 години – селекция на списание Forbes България на младите българи, които променят страната, в която живеем.

На стилна церемония в четвъртък, 27 юни, списание Forbes България обяви първото издание на селекцията си „30 под 30” и представи 30-има млади българи, които правят нещо много смислено в своята област и тепърва ще вдъхновяват.

За избора си на 30 млади българи в 8 категории, Forbes България работи с експерти в различни сфери с широк поглед върху живота в страната ни и своя бранш.

Топ артистът на Стерео стая Криста бе избрана в категорията „Култура и медии” и се нареди до имената на Григор Димитров, Ивет Лалова, Евгения Пеева (Заедно в час), Самуил Петканов (НЕ!Новините), Александра Николова (Eventyard), Радослав Мирчев (Mixtape 5) и др.

Криста, която поради служебен ангажимент не успя да вземе грамотата си лично по време на церемонията, призна, че това е един от най-вдъхновяващите подаръци за рождения й ден. „Класациите на сп. Forbes са мерило за успех, за мен е чест, че това, което правя, е забелязано и оценено. Безкрайно мотивиращо и вдъхновяващо е!”, сподели певицата.