Русото изкушение Ивелина Прунова оценява красавиците в "Мис Несебър"

Бургас Лайф

28-06-2013, 13:12

Снимка:

facebook/Ivelina Prunova

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Несебъркото Барби се съблече! Виж горещите снимки

Христо Сираков ще празнува рожден ден на купона

Новата корица на списание "Плейбой" Ивелина Прунова, която е и бивша носителка на титлата Мис Несебър, ще журира тазгодишния конкурс.

Красавиците ще дефилират на старинния кораб "Капитан Джак" тази събота от 23 часа. Към журито ще се присъедини и ценителят на женската хубост Христо Сираков, в чието риалити "Милионер търси съпруга", Несебърското барби също взе участие.

Софийският донжуан ще празнува рождения си ден по време на конкурса. 10-те участнички ще бъдат оценявани още от Галена Димова, екс-кандидата ни за президент доц. Атанас Семов, френският-гост професор Ридо

Носителката на титлата Мис България Антония Петрова ще връчи короната на победителката. Водещи на шоуто ще са Нина Никол и Борислав Хлебаров. Надпреварата ще премине в три тура, като в единият журито ще задава на участничките въпроси, свързани с Месембрия.

Красавиците ще получат много подаръци - от Спа хотел Персенк, облеклата Phard, козметиката Кристиян оф Рома, от Винпром Поморие, от казино Платинум,от Капитан Джак и други.