Играчите на нафтата с нови договори от понеделник

Спорт

29-06-2013, 15:29

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Две бургаски фирми са приели офертата да рекламират продуктите си по време на мачовете на Нефтохимик в "А" група

Лагерът на Нефтохимик в Казанлък приключи днес, a в понеделник всички футболисти ще се съберат в Бургас, където ще научат новите условия, при които ще подписват договорите си за предстоящия сезон, съобщи изпълнителният директор на клуба Костадин Джамбазов. Той категорично отрече появилата се информация, че отборът е пред разпадане:

"Не е вярна информацията, че отборът се разпада. Но не би трябвало да съм изненадан, защото медийните атаки в тази насока не спират вече месец. Футболистите знаят какво можем да им предложим за новия сезон и имат време да помислят. В понеделник и във вторник стартираме преговорите с всеки от тях. Който приеме условията, подписва и остава. На който не му харесват нещата, е свободен да си търси по-добро бъдеще, обясни Джамбазов.

Вече са ясни имената на двама играчи, които със сигурност напускат отбора. Това са вратарят Цветомир Цанков и защитникът Мирослав Енчев. Във вторник са насрочени и нови разговори с изпълнителния разговор на Черноморец Пламен Киряков, на която ще бъдат обсъдени нови условия за ползването на стадион Лазур от зелените в "А" група.

Две бургаски фирми са приели офертата да рекламират продуктите си по време на мачовете на Нефтохимик в "А" група и ще се включат в издръжката на отбора. В началото на седмицата ще бъдат подписани и договорите за реклама. Собственикът на Нефтохимик Николай Филипов обаче продължава да търси нови партньори и е намекнал пред служители на клуба, че може и да има позитивни новини през новата седмица.

Почти три седмици вървяха слухове, че "шейховете" ще отстъпят мястото си в "А" група на ЦСКА. В момента обаче в клуба всички са фокусирани върху подобряването ситуацията и категорично отричат такъв вариант.