Красавици дефилират на лятното кино довечера

Пловдив Лайф

30-06-2013, 14:14

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Банкови обирджийки и римлянки радват киноманите

Цяла плеяда от красиви жени ще дефилират тази вечер на екрана на лятно кино "Орфей". Киноманите ще могат да се налсладят на родната лента "ОЩЕ ЕДНА МЕЧТА", а след това ще могат да се посветят "НА РИМ С ЛЮБОВ".

Разположете се удобно в неделната вечер за прожекцията от 21:10 часа - българското заглавие ОЩЕ ЕДНА МЕЧТА. Всяка една от героините във филма носи истинското име на актрисата, която играе съответната роля. Диляна, Койна, Ирена и Мира влизат в ролите на домакиня, подпалила дома си; на разглезено богаташко момиче; пристрастена към секса жена и красива интровертна побойничка, която решава всеки проблем с юмруци.

Четирите красиви жени се запознават по време на сеанси за отказване на цигарите, а малко след първата им среща случаен разговор на съседна маса в тях отключва плана за банков обир. За да постигнат целта си момичетата ще трябва да намерят плановете на банката, да вземат няколко урока по крадене на коли, да се срещнат с китайци и един мистичен японец, както и с руски мафиоти, които да им помогнат с набавянето на оръжие...

От 23:30 часа Уди Алън ще ви покаже един различен Рим. Гледайте НА РИМ С ЛЮБОВ - калейдоскоп на различни човешки съдби, в които преплита хумор и романтика. Възрастна американска двойка лети за Рим, за да се срещне с годеника на дъщеря си, но невротичният баща на момичето - диригент по професия, не харесва младежа. Антонио, италианец от провинцията, пристига в Рим със съпругата си, като се надява да впечатли роднините си, но се оказва в компанията на обаятелна проститутка. Междувременно животът на местен мъж се обърква, когато тълпа хора го взима за филмова звезда. А един архитект на средна възраст си спомня за своето най-романтично приключение, докато е на почивка във вечния град.