Нефтохимик: Не желаем да се използва името ни за спекулативни цели

Спорт

30-06-2013, 20:35

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Уважаваме всички български клубове, но нека преди всичко те се занимават с решаването на собствените си проблеми, без да намесват други в това - заяви членът на УС на Нефтохимик

Членът на Управителния съвет на Нефтохимик Николай Тодоров, направи кратко изявление пред официалния сайт на ПФК „Нефтохимик” по повод разпространено отворено писмо до БТА. Той категорично отрече да са водени разговори с представители на друг български клуб за преотстъпването на акциите на Нефтохимик.

-За пореден път се налага от името на УС и собственика на клуба г-н Николай Филипов да отрека появила се информация, относно преотстъпването на акциите на клуба на друг български клуб. Това няма как да се случи. Нефтохимик се готви за старта на сезона в А група, останалото са спекулации” – заяви Тодоров.

„Смятам, че е най-меко казано некоректно да се заявява в прав текст – цитирам: „новосформираното дружество “ЦСКА 1923″ АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас” – както се твърди в отворено писмо до БТА, поместено днес в много информационни медии.

Уважаваме всички български клубове, но нека преди всичко те се занимават с решаването на собствените си проблеми, без да намесват други в това. Така правим ние в Нефтохимик. Работим по селекцията, решаваме въпроси с договорите на футболистите, с намирането на спонсори и рекламодатели на отбора – добави той.

„Искам специално да успокоя и феновете на отбора, които изстрадаха толкова много по пътя към връщането в елитната група. Нефтохимик ще играе през новия сезон в А група и отново ще радва многобройните си привърженици” завърши Николай Тодоров.