Червените в Пловдив: Политически трупове водят протестите

Мисия Пловдив

01-07-2013, 15:21

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ще сменяме ярко политически оцветените ръководители на държавни структури, заяви Георги Гергов

Протестите са хубаво нещо, но трябва да си дадем сметка, че те се отприщиха след четири години на страх и мълчание. Така коментира Георги Гергов случващото се в страната.

Кой води протестите, кажете, попита риторично червеният лидер. Водят ги хора, които вече не са на политическата сцена. Видяхте какво се случи на изборите – Пловдив, "синята крепост" има малко повече от 3 600 гласа за СДС. "Кой не скача е червен" е изтрита фраза, фраза от време, което вече приключи за Пловдив.  Двадесет и три години по-късно нищо ново не чуваме. Днес трябва всеки пловдивчанин да си зададе въпроса какво се случва в Пловдив за тези години. Докога градове като Варна, Бургас, та дори и Стара Загора ще ни подминават, това е важното днес, категоричен бе председателят на левицата в Пловдив.

Не правим чистка и метла, ако има  рокади по места, то ще е за да бъдат сменени единствено ярко политически оцветените ръководители на държавни структури и тези които пречат на работата. Защото правителството трябва да управлява с екип, който да изпълнява неговата програма, това отговори на  Георги Гергов на въпрос има ли  готвени политически уволнения.  Председателят на ОблС и ГС на БСП в Пловдив и Пловдив бе категоричен, че такива ще се правят след обсъждане и ще бъдат назначавани единствено хора експерти, професионалисти, доказали се в годините.