Шеф на ЦСКА пред SL: Довечера става ясно за ЦСКА в "А" група

БФС не може да попречи, всичко е изрядно, твърди директорът

Маркетинговият директор на ЦСКА - Георги Павлов, който е приближен до собственика на клуба Димитър Борисов, заяви пред Sportline.bg, че довечера ще има финална среща между "Титан" и боса на Нефтохимик Николай Филипов, след която ще стане окончателно ясно взимат ли "червените" лиценза на бургазлии за "А" група. Според него БФС няма как да попречи на тази процедура.

"Тази вечер има среща между "Титан" и Николай Филипов. Човекът беше в чужбина и заради това преговорите са чак сега. Ако всичко е наред, новосформираното акционерно дружество ЦСКА 1923 взима лиценза на Нефтохимик за "А" група, старото дружество изчиства задълженията си, след което новото ще изкупи акциите му. Всичко е законно и изрядно, БФС не може да попречи на ЦСКА", категоричен бе Павлов.

"Титан" изпълни изискванията на Христо Стоичков - плати заплатите на футболистите, предоставя му клуб с нулеви задължения, прозрачен. Неговите помощници Стефан Генов и Петко Петков днес не тренираха отбора, защото не се водят на работа в ЦСКА. Когато оправим нещата около новия клуб, ще подпишат договори. Няма драми с тях", допълни той.

Попитахве го дали и до него е достигнал слуха, според който шефът на Левски Тодор Батков иска да вземе концесията за базата на ЦСКА на Панчарево. Ето какво каза Георги Павлов: "От вас чувам това. Не вярвам да е истина, но знае ли човек. Тодор Батков може да поиска и стадион "Българска армия".