С какво Пловдив ще очарова най-красивата българка в САЩ

Пловдив Лайф

02-07-2013, 07:21

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Куп срещи и изненади чакат прелестната Невена от Чикаго

Най-красивата и талантлива българка в САЩ пристига в Пловдив, където ще прекара цели 5 дни.

Невена Чалова е от Чикаго, тя покори жури и публика в конкурса, организиран от Дамския клуб в Ню Йорк на 25 май.

Идеята ни е да я запознае със съвременния живот в един от най-старите градове в света, обяснява журналистът Екатерина Костова.

Заедно с Невена из руините на вековния Пловдив и горещите му съвременни арт точки ще бъде заместник кмета по култура Стефан Стоянов.

В пловдивската програма на красавицата влиза:  фитнес занимания и тренировки, фотосесия в авиобаза Граф Игнатиево, където са базирани изтребителите, с които се пази небето на България, посещение в  Техническия университет и среща със  студенти, които участват в разработка на безпилотен пресонален самолет, както и посещение на Гребния канал.

Няма да пропуснем да й покажем как празнува рождения си ден Галерия Хеброс Арт и как звучи джазът на живо в една пловдивска вечер в Конюшните на царя, разказват организаторите на срещите от F2F TV.

Невена Чалова ще отседне в Хотел Лайпциг, където артистичната стая в топли цветове и с прекрасен изглед към Пловдив вече я чака.

Медиите от Пловдив ще могат да се срещнат с Невена на кафе на 4 юли в ранния следобед. На срещата ще бъде и председателят на Дамския клуб в Ню Йорк Боряна Павлова, по чиято идея преди 2 години стартира конкурсът за красота и талант в САЩ.