"The Voice of Summer Tour" взриви Пловдив (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

02-07-2013, 09:36

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Хиляди меломани пяха с любимите си поп и хип-хоп звезди

Хиляди жадни за хубава музика събра площад "Централен" в понеделник вечерта с една единствена цел – да се забавляват със своите любими български поп и хип-хоп звезди.

Старт на концерта на "The Voice" даде DJ Doncho, който подгря публиката с хитове от ефира на известното радио и телевизия. "Министърът на веселието" – Криско, взриви феновете още с появата си. Малки и големи скандираха името му и пееха с цяло гърло парчетата му. Venzy и сладката Михаела Филева пък си станаха някак "Опасно близки" с пловдивските меломани на площада. Били Хлапето и Lexus задържаха бурните викове на публиката. Появата на Графа бе поредната емоционална порция, поднесена на пловдивчани. Група "Ъпсурт" припомниха класиките на хип-хоп музиката у нас, а най-новото им парче "Ослушай се" бе специален подарък за всички подивели фенове под тепетата. Красавиците от балет "Нова" перфектно допълваха сцената с кръшни танци и уникален стайлинг с всяка своя поява.

Лек токов удар по време на концерта дори за миг не спря меломаните да пеят любимите си парчета. Енергията на публиката бе толкова силна, че само около минута бе нужна на озвучителите да върнат невероятния саунд в релси.

Минути след края на шоуто, изпълненено с уникален звук, светлини и безброй усмивки, страницата на "The Voice" в социалната мрежа започна да се пълни с коментари и снимки от вечерта.

"Беше велико, жестоко и просто се разцепихме като за световно." 

"В Пловдив концерта беше невероятен! С нетърпение чакам следващия през 2014",  написаха доволните фенове.

Турнето "The Voice of Summer Tour" продължава с концерти по морето. Очакванията са родните звезди да съберат още хиляди жадни за хубава музика българи на едно място.