Кривия: Домо не е играл през последните 6 месеца

Спорт

02-07-2013, 16:50

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Не се притеснявам от мачовете с Астана, изрепчи се спортният директор на Ботев

Спортният директор на Ботев (Пд) Сашо Александров – Кривия призна, че отборът му е готов за двата мача с Астана от туртира Лига Европа, въпреки че пловдивчани са влезли в него „по втория начин“.

Ето какво каза Кривия пред Гонг:

„Футболистите трябва да са подготвени тежкото пътуване от Виена до Астана и се надявам, че ще успеем да ги възстановим преди мача. Не бих казал, че настроението е приповдигнато, защото ние влязохме в турнирите по „втория начин“.

Всеки ще иска да се докаже, ние от доста време не сме били на европейската сцена. Говоря за футболистите, а и за нас като ръководство“, сподели Кривия.

Смятам, че Валери Домовчийски е един добър футболист, макар и в последните шест месеца да не е играл. Мисля, че ако направи една добра подготовка, той може да ни бъде много полезен на Ботев, както и останалите футболисти, които привлякохме.

Вече приключихме със селекцията, освен ако не излезе някой много класен футболист. Наблюдавахме два-три мача на Астана. Те имат нелоши футболисти, това е турнирна битка, два мача. Аз лично не съм притеснен. Надявам се да играем добре и да елиминираме Астана. Дали ще успеем, ще видим след двата двубоя“, завърши спортният директор на Ботев Пловдив.