Патрик Демпси е идеалният мъж

Добрич Лайф

02-07-2013, 20:15

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Перфектният мъж прилича на Патрик Демпси. Това показа ново проучване. Според жените идеалният трябва да е 40-годишен с добро образование, успешна кариера, пие малко и прилича на актьора Патрик Демпси, пише dartsnews.bg.

Изследването е проведено за 60 минути от "Vanity Fair" с 1168 дами.  Те трябвало да изброят качествата, които трябва да притежава съвършеният мъж. 35% от тях преценили, че образованието на един мъж е най-важното. Следващите качества на перфектния били  трудолюбието и възпитанието му. За 27 на сто от участничките в изследването най-важно било мъжът до тях да бъде джентълмен. Само 1 на сто от анкетираните са отбелязали добрата фигура като основен приоритет.
Звездата, която най-много се доближава до мъжа мечта, се оказва Патрик Демпси, който играе д-р Дерек Шепърд в сериала "Анатомията на Грей". Освен това почти половината от жените смятат, че склонността към алкохол е най-лошият недостатък на идеалния мъж. За 69 на сто от участничките връзката с майка му също е важна, като по-голяма част от тях се надяват да срещнат мъж, който не позволява да бъде контролиран от майка си.