Най-красивата Невена омагьоса Пловдив (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

02-07-2013, 18:05

Снимка:

F2F TV

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мис Българка в САЩ покори и Гребния канал

С нежен букет в розово посрещна Мис Българка в САЩ Невена Чалова Хотел Лайпциг в Пловдив. Тук, в уютна стая с прекрасен изглед към града, красивата и талантлива българка ще бъде настанена по време на  5 дневния й престой, награда от F2F TV за призьорката в конкурса за красота в Ню Йорк.

Невена пристигна към 13 часа с лентата на Мис Българка и спечели екипа на F2F TV и Хотел Лайпциг с усмивка и непринуденост. Невена отдъхна  в лоби бара на Хотела, чиито стени са украсени с картините от международния симпозиум по живопис „Пловдив-от твореца сътворен“ и отново с лентата на Мис Българка в САЩ, се появи на Гребния канал.

Тук тя бе посрещната от шефа на Спортен Клуб Хеброс Иван Попов и след треньорска инструкция усети тръпката да гребеш в лодка заедно с републиканските шампионки старша възраст Десислава Шапилова, Анита Начева и Михаела Комарова. Заедно с емоцията от първата си тренировка по гребане, Невена ще запази и екипа, с който я направи, като подарък от клуба, спечелил само за последните 4 дни 25 медaла от републиканското първенство по гребане. Това е много за мен, сподели студентката от Чикаго и разкри, че баща й Димитър Чалов е балкански шампион по академично гребане от 1980 година в Гърция.

Утре в 10 часа F2F TV ще срещне Невена Чалова със заместник кмета по култура Стефан Стоянов, с когото заедно ще минат пеш по ключовите исторически места под тепетата. А следобед най-красивата и талантлива българка в САЩ ще тренира фитнес в първия мултиспорт клуб у нас - Тоталспорт.