5 юли-празник на МВР

Спорт

03-07-2013, 13:58

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

С турнир по стрелба и футбол ОДМВР–Стара Загора ще отбележи професионалния празник на служителите на МВР–5 юли.

На 4 юли от 12:00 ч на стрелбището  в сградата на ОДМВР – Стара Загора  ще бъде проведен турнир по стрелба- 5 юли. Отборите са в състав от трима състезатели, като според регламента имат право на 5 изстрела от разстояние 25 м с пистолет „Марголин”. Трите най-доби резултата в отборното класиране ще бъдат отличени с грамоти и купи. В общото класиране е предвидено и индивидуално класиране за тримата най-добрите стрелци на състезанието. Наградите ще бъдат връчени от ВНД Директора на ОДМВР–Стара Загора–главен инспектор Иван Чолаков. 

10 отбора заявиха участието си в утрешния турнир по стрелба, който ще се проведе от 12.00ч на стрелбището на ОДМВР–Стара Загора. Отборите на Областна администрация, Община Стара Загора,Окръжна, Районна прокуратура, Административен съд, Втора Тунджанска лекопехотна бригада,ОДМВР – Стара Загора и три отбора от журналисти ще премерят сили на огневата линия.


На 5 юли от 08:00 ч на помощното игрище над стадион БЕРОЕ ще се проведе и открит футболен турнир – 5 юли. Участие в него ще вземат отборите на ОДМВР – Стара Загора, Областно управление пожарна безопасност и защита на населението,Транспортна полиция–Стара Загора,РУП–Казанлък,РУП – Чирпан,сектор Охрана на обществения ред и териториална полиция.

Отборите в състав от 6 състезатели + 1 вратар ще играят две полувремена по 20 мин.

Класиралите се до 3 място ще бъдат отличени с купи играмоти.