4 юли- Свободо- мислете

Хороскоп

03-07-2013, 18:22

Снимка:

ЕПА

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Рак, Луна в Телец-Близнци

Астрологична картина на деня - 4 юли
Денят може да започне с доза дезориентация породена от неопределеността в плановете и намеренията. Това може да стане причина за отмяна на срещи, провал в дела изискващи активен обмен с околните и подкрепа от обстоятелствата. Но пък ни дава полудневен отпуск, който можем да използваме пълноценно, стига да успеем да дадем позитивно направление на радикалните настроения, характерни за настоящата седмица. Ако се чувствате по енергични можете да разчистите пространството около себе си изхвърляйки ненужни вещи и предмети. Ако пък ви липсва енергия можете да проведете пасивно разчистване на мислите и нагласите си. Разходката из съзнанието може да ви отведе до онези ненужни или отживели времето си ситуации,  които изчерпват енергията и психичните ви ресурси и ви пречат да се чувствате щастливи и свободни. Ползата от това упражнение може да стане явна още утре, когато ще можем да се възползваме и от приемливи алтернативи.
В следобедните часове интересът ни към околния сват ще се пробуди, което ще се отрази стимулиращо на деловата активност и комуникациите. Обменът на мнения и позиции може да стане катализатор нова вълна от изненадващи обрати в социалната ни реалност, в деловия и семейния живот, но пък ни дава възможност да заемем категорични позиции по теми и ситуации, в които до момента сме изпитвали колебания. Радостни вълнения могат да породят срещи със стари приятели и хора, изиграли съществена роля в миналото ни. Бъдете искрени с тях и не преувеличавайте значимостта и постиженията си, за да не изпаднете в неловка ситуация.
Работа и бизнес
И днес би било добре да се въздържате от каквито и да било промени и решения с необратими последствия. Където такива се необходими те ще се осъществят със или без вашето активно съдействие. Ще си спестите доста неприятности и сигурни загуби ако поизчакате с новите начинания, постъпването на нова работа или подписването на важни договори и споразумения.
Здраве, хранене и красота
Денят е изключително благоприятен за провеждането на диети и практики целящи пречистването на организма и освобождаване от шлаки и замърсявания. Пийте повече течности и по възможност изключете животинските продукти от менюто си. Душевната хигиена е важно условие за постигането на оптимално здраве, а сега имаме прекрасна възможност да се освободим от негативни чувства и нагласи.
Кожата се нуждае от повече въздух, затова избягвайте твърде мазни кремове и маски. Много по уместно е да отстраните мъртвите клетки и да я почистите в дълбочина.