Нефтохимик и Калиакра не се победиха

Спорт

03-07-2013, 21:58

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Следващата контрола на нафтата е в събота срещу тима на Мастер

Нефтохимик и Калиакра завършиха наравно 1:1 в контролна среща по футбол, играна на градския стадион в Поморие.

Домакините упражниха натиск в началните минути, но не застрашиха опасно вратата на гостите. След няколко пропуска на нападателите, Галин Димов откри резултата за Нефтохимик  в 19-ата минута, след като получи хубав извеждащ пас от младежкия национал Емануил Манев.

В 33-ата Георги Петков  възстанови равенството след центриранр отдясно. В мача ще се запомни и ударът в гредата от около 25 метра на Цветомир Цонков. В отбора на Нефтохимик в игра се включиха  двама нови вратари - Мартин Теменлиев и Пламен Колев, който за последно игра в Черно море. В 70-та минута в игра влезе и Коста Янев, който замени дейния Цонков.

След мача старши треньорът на Нефтохимик Антон Спасов заяви, че момчетата са се старали, но все още има още много работа, която да се свърши до началото на първенството. Спасов добави, че селекцията е отворена и той не би се поколебал да приеме в отбора нови футболисти, защото според него,  добри футболисти са необходими на всеки отбор.

Следващата контрола на Нефтохимик е в събота срещу тима на Мастер. Часът и мястото на провеждане ще бъдат обявени допълнително.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен