10-часов маратонски сет ще разтърси Сънито в събота

Туризъм

04-07-2013, 10:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мега парти открива клубния сезон в Сънито

Зад пулта застава един от най-обичаните диджеи на световната хаус сцена - DIMAS познат още като D-FORMATION

Един от най-обичаните диджеи на световната хаус сцена - DIMAS още познат като D-FORMATION ще гостува на CLUB MANIA за рекорден 12 път от 2005 насам като обещава да награди българските си фенове с традиционния си 10 часов маратонски сет.

Това няма да е изненада за никого, след като във всяко свое интервю DIMAS посочва именно България като любимото си място за свирене и не спира да повтаря, че с толкова енергична и отворена публика като нашата не се е сблъсквал никъде по света в над 25 годишната си кариера зад пулта.

D-Formation е алтер-егото на най-успешния испански диджей и продуцент на всички времена  Dimas Carbajo, който от студиото си в Мадрид управлява 7 лейбъла за електронна музика, издаващи техно, транс и хаус. Не случайно всяка година DIMAS заедно с топ лейбъла си BEATFREAK обира статуетките на испанските клубни награди в основните категории, а присъствието му в ежегодната класация на списание DJ Mag за Top 100 DJ е неизменно.

Освен, че е обиколил най-важните клубове по цял свят, повечето от които като резидент, DIMAS има в CV-то си Black & Blue фестивалът в Монреал, откриващото парти на Formula 1 в Малайзия и най-големият фестивал в света - Rock In Rio.

Той е и първият испански диджей, превзел английските чартове, а само част от имената, с които е работил са Danny Tenaglia, Sasha, Victor Calderone и Deep Dish. Въпреки натоварената си програма, DIMAS не спира да обикаля картата на света от край до край и даже коментира, че това го кара да се чувства не като работещ човек, а по-скоро като турист.