Нефтохимик заявява два стадиона за А група

Спорт

04-07-2013, 09:49

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Босът на нафтата Николай Филипов: Няма да жертвам Нефтохимик заради ЦСКА

Вече са готови новите договори на футболистите, които ще бъдат подписани в близките дни

В момента се водят разговори с изпълнителния директор на Черноморец Пламен Киряков по повод ползването на стадион Лазур. Те са в напреднала фаза и до дни се очаква официалното обявяване на позитивния изход от тях. През миналия сезон нафтата отново игра своите мачове на Лазур, за което допринесе и сериозния ангажимент на кмета Димитър Николов. И през новия сезон Общината също оказва подкрепа на футболния клуб като цяло, като това се изразява в логистична и конкретна финансова помощ за новака в А група.

В същото време от Нефтохимик очакват на общинска сесия в Несебър да се резолира писмото на клуба за ползване на градския стадион в града. След като това стане факт, Нефтохимик ще внесе в БФС договорите за ползването на двете съоръжения за своите домакински срещи.

Преди мача с отбора на Калиакра Каварна, футболистите на нафтата получиха по две заплати накуп, които бяха изплатени от собственика Николай Филипов. В същото време вече са готови новите договори на футболистите, които ще бъдат подписани в близките дни.