Левски започва днес сезона на 100-годишнината

Спорт

04-07-2013, 10:30

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изненадващо слаб интерес към Левски - Иртиш

"Сините" посрещат Иртиш в мач от Лига Европа, началото е в 21:00 ч.

Ново начало за Левски! "Сините" изпуснаха титлата на България в последния кръг миналия шампионат, преди това бяха докоснали Купата, но и нея не вдигнаха. Днес Левски започва новия сезон с много надежди ипределна мотивация да стане №1 навръх своята 100-годишнина, да влезе и в групите на Лига Европа.

 

Първият съперник в този турнир е казахстанският Иртиш. Двубоят е на стадион "Георги Аспарухов" от 21:00 часа, а читателите на Sportline.bg ще могат да го проследят на живо тук.

 

Треньорът на Левски Николай Митов най-вероятно ще заложи на Пламен Илиев за поста вратар, а крайни защитници ще са Дъстли Мюлдер и Нуно Пинто. Димитър Везалов и Станислав Ангелов ще са двойката централни бранители. Пред тях ще играят Стефан Велев и новото попълнение Кевин Бру. Гари Родригес и Кристовао Рамос ще атакуват по двата фланга, Базил де Карвальо ще е в ролята на таран, а зад него ще действа Владимир Гаджев.

 

Вчера финансовият директор на "сините" Константин Баждеков заяви пред Sportline.bg, че очаква около 8000 фенове да бъдат на трибуните. Атмосферата се очертава като доста неприятна за гостите, които определено са в ролята на аутсайдер в мача.

 

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:


ЛЕВСКИ: П. Илиев; Мюлдер, Везалов, С. Ангелов, Пинто; С. Велев, Брю; Рамос, Гажев, Родригес; Карвальо

Старши треньор: Николай Митов

 

ИРТИШ: Котляр; Кожабаев, Кулибали, Кучера, Шомко; Шабалин, Говедарица, Мухутдинов, Юрин; Мурзоев, Бакаев

Старши треньор: Талгат Байсуфинов

 

СЪДИЯ: Орел Грифелд (Израел)

 

СТАДИОН: "Георги Аспарухов"

 

НАЧАЛО: 21.00 часа