Анелия и Галена пак се хванаха за косите

Добрич Лайф

05-07-2013, 00:10

Снимка:

Lifestyle.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Двете отново са във война, Анелия отказала да пее на една сцена с Галена

В началото на годината фолк дивите Анелия и Галена се бяха захапали покрай наградите на телевизия Планета. Сега изглежда враждата между двете певици се е възродила, а поводът е бил рождения ден на футболиста Ники Михайлов.

Анелия и Галена са били поканени на партито като гост изпълнители заедно с ДесиСлава. За това събитие се говореше отдавна, защото рядко на една сцена се събират толкова звезди от фолка. Анелия обаче не е забравила за предишните спречквания с колежката си Галена и отказала да е на една сцена с нея.

"Анелия си беше позволила на няколко места да говори по мой адрес. Постарах се тя да разбере, че съм научила какви ги дрънка. Имам принцип, че какъвто и да е някой колега, не си позволявам да го коментирам", разказва Галена. ''Галена, няма да участвам в цирка ти'', беше пък коментара на Анелия.

От този момент нататък двете не се поздравяват и не си говорят. Рожденият ден на Ники Михайлов беше повод те да се помирят, но изглежда Анелия е категорична и не иска да прекрати войната.

Тя дори отказала да отиде на събитието, като си спретнала самостоятелно участие в същата дискотека, но няколко дни по-рано, пишат от ''България днес''.