Ексгаджето на Шакира няма да получи и цент от парите й

Антонио де ла Руа съди певицата и поиска част от парите й, но съдът му отказа

Бившето гадже на Шакира направи несполучлив опит да се домогне до парите й.

Съдът в Женева обаче му отказа достъп до нейна банкова сметка.

Антонио де ла Руа, с когото певицата живя 11 години, предяви иск за 250 млн. дола към колумбийската певица. Той твърди че е бил не само неин интимен приятел, но и бизнес съветник и има право на част от богатството й. Съдията обаче посочи, че няма достатъчно доказателства за това, че двойката е имала професионално споразумение и потвърди, че Шакира е единственият собственик на сметката.

Наскоро певицата обяви, че е в състояние да докаже, че твърденията на Антонио са неверни. Тя представи имейли, в които той отрича да има участие в нейните бизнес дела. В един от мейлите, представени на Върховния съд в Лос Анджелис, Антонио пише: "Не съм партньор в никоя от твоите компании. Ти си едноличен собственик на всички тях". Имейлът е от 2011 г. - година преди бившият приятел на Шакира да заведе иск срещу нея.

Антонио, който е син на бившия президент на Аржентина Фернандо де ла Руа, съди Шакира на основание, че през 2004 г. те постигнали устно споразумение, според което тя му била обещала част от своето богатство. 36-годишната звезда обаче твърди, че през 2006 г. двамата са подписали споразумение, според което и двете страни се отказват от всякакви претенции към техните бъдещи приходи.

Де ла Руа твърди, че именно той е създал "марката" Шакира и благодарение на него тя е постигнала успеха си. От своя страна тя настоя, че не дължи успеха си на Де ла Руа.